Ergoline Prestige 1600

De Prestige 1600 zorgt voor een mooie bruine kleur en huidverzorging in één. Dit komt door de combinatie van UV-licht en een rood Beauty Light.

Het rode Beauty Light zorgt verbetert ook de bloedcirculatie en de zuurstofverzorging. Hierdoor word het bruiningsproces ondersteund zonder een hogere UV-dosis. Na een aantal keer ontwikkeld zich een mooie en natuurlijke bruining die ook nog is lang blijft zitten. Na het zonnen loop je dan ook naar buiten met een bijzondere mooie en frisse tint.

En dat is nog niet alles, de Prestige 1600 is voorzien van 3D-Sound en Bluetooth dus je kan ook nog is relaxen met je favoriete muziek.

Bij Zonnestudio Elderveld beschikken wij over 4 Prestige 1600 Zonnebanken van Ergoline.

Ergoline Inspiration 1600
Ergoline Prestige LightVision

Prestige LightVision

De Prestige LightVision staat bekend voor een intensief bruiningsresultaat. Dit komt door de Beauty Light LED’s waar er meer dan 200 van in zitten. Het helpt de huid verzorgen en verbetert het bruiningsresultaat door de verhoogde zuurstofproductie. Bij Zonnestudio Elderveld hebben we 2 Prestige LightVision beschikbaar.

De LightVision zorgt voor een bruinervaring op het hoogste niveau.

Ergoline Inspiration 1400

De Inspiration 1400 is een krachtig model en komt van de luxe klassen zonnebanken van Ergoline. De zonnebank heeft een bruiningstunnel die handmatig te bedienen is en heeft ook een 3D-Sound en Bluetooth.

Ze zonnebank heeft UV-lampen van 52 á 200 Watt en de gezichtsbruiner 4 á 520 Watt. De zonnebank is ook voorzien van een Multi-Relax ligvlak, hierdoor is het bruinen in deze zonnebank een echt welzijn beleving.

Bij Zonnestudio Elderveld beschikken we over 2 Ergoline Inspiration 1400 zonnebanken.

Ergoline Inspiration 1400
ergoline-600-affinity

Affinity 600

De Affinity 600 is geschikt voor beginnende gebruikers tot middelmatige gebruikers. De zonnebank staat bekend om een uitstekende all around bruining.

De zonnebank heeft maar liefst 42 Dynamic Performance UV-lampen en 4 Ultra Performance gezichtsbruiners.

Bij Zonnestudio Elderveld beschikken we over  één Affinity 600.